FC Emmen - FC Twente

Zwak Emmen kansloos onderuit tegen FC Twente

FC Emmen mist de kwaliteit

Een zwak spelend FC Emmen heeft zaterdagavond in de eredivisie een pijnlijke nederlaag geleden in eigen stadion tegen FC Twente. Aan de Oude Meerdijk zegevierde de Tukkers met 1-4.

FC Emmen zal moeten hopen op winterse versterking want de ploeg ontbeerd het aan kwaliteit. Tegen Twente was het spel van de thuisploeg zwak en kon Twente te makkelijk tot scoren komen. Via Cerny, Menig en Bosch stonden de gasten uit Enschede bij rust al op een 0-3 voorsprong.

Na rust maakte Araujo nog wel de 1-3, maar scoorde Cerny vlak daarna de 1-4. FC Twente staat door de overwinning met 27 punten zesde. FC Emmen staat nog steeds laatste met 5 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin