Zelf een bericht plaatsen

Zelf een bericht plaatsen

Uw verenigingsnieuws bij Actueel Sportnieuws

Wil je zelf nieuws plaatsen op de website van Actueel Sportnieuws dan is dat mogelijk. Verenigingen kunnen via een premium account zelf hun eigen nieuws publiceren op deze website. De kosten van een premium account bedraagt € 10,00 euro per kalenderjaar.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het onderstaande contact formulier op deze pagina. Wat hebben wij van u nodig?

  • Naam contactpersoon
  • Adres + Provincie
  • e-mail adres met eventueel telefoonnummer
  • Naam van de vereniging
  • Logo van de vereniging (na het eerste contact)

Hoe gaat het dan verder?

U krijgt van Actueel Sportnieuws een factuur toegestuurd via de e-mail met het verzoek om € 10.00 euro over te maken. Zodra de betaling binnen is krijgt u per e-mail de inloggegevens toegestuurd waarmee u kunt inloggen op het premium account.

Vanaf dat moment kunt u zelf uw bericht plaatsen op de website van Actueel Sportnieuws. Alle berichten komen op onze hoofdpagina te staat, maar worden ook ingedeeld in uw regio. Zit uw vereniging in Friesland dan zal het betreffende bericht ook op de pagina in de regio Friesland te lezen zijn.

Wat doen wij?

Wij zullen er voor zorgen dat er een foto met logo voor u klaar staat die u bij het betreffende artikel kunt posten. Daarnaast bent u vrij om zelf andere foto’s bij het betreffende artikel te plaatsen. Op het moment dat u het bericht publiceert zullen wij binnen enkele uren een nacontrole doen en het bericht plaatsen op onze website.

Geldigheid en Opzeggen

De dienst is geldig per kalenderjaar. Wilt u het abonnement opzeggen dan dient u dit uiterlijk vier weken voor het nieuwe kalenderjaar te doen per e-mail. Wilt u de dienst verlengen dan hoeft u niks te doen. U krijgt dan jaarlijks in januari de factuur per e-mail toegestuurd voor het nieuwe kalenderjaar.

De kosten van de Premium Dienst van Actueel Sportnieuws zijn per kalenderjaar. Ook wanneer u halverwege het jaar zich aanmeld betaald u het factuurbedrag van € 10,00 per jaar.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766