di. sep 21st, 2021
Zandvoort circuit Formule 1 (Foto Wikimedia Commons)

We gaan naar Zandvoort holadiejee

Jaja het gaat door, de Formule 1 Grand Prix op 5 september op Zandvoort kan doorgaan. Het kabinet zal dit vrijdagavond bekend gaan maken.

Afgelopen week begonnen de tribunebouwers al met het klaarmaken van het circuit. Toch zal de capaciteit niet volledig benut kunnen gaan worden want er mag maar voor 2/3 publiek naar het evenement toe dat op vrijdag 3 september begint met de vrije trainingen.

Vrijdag zal het kabinet doormiddel van een Corona persconferentie laten weten hoe het evenement georganiseerd zal gaan worden. Mogelijk kun je alleen naar binnen als je volledig bent gevaccineerd of je dient een negatieve coronatest bij de ingang kunnen overleggen.

Kijk op 3, 4 en 5 september de Formule 1 Grand Prix op Zandvoort ook live via de Formule 1 livestream of via Gratis Sport Kijken.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766