Wout van Aert verlengt contract tot eind 2024

Wout van Aert verlengt contract tot eind 2024

Van Aert blij met contractverlening

De Belg Wout van Aert heeft zijn contract bij de Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma verlengt tot eind 2024.

De 26-jarige alleskunner is maar al te blij om bij Jumbo-Visma te blijven. “Ik wilde het zelf heel graag omdat ik hier echt wel een stuk beter ben geworden”, reageert Van Aert op zijn contractverlenging. “Ik denk dat iedereen heeft kunnen zien dat ik de afgelopen jaren enorme stappen vooruit heb gezet als renner. Ik was telkens in vorm op de momenten dat ik het wilde. Om echt naar iets te kunnen toewerken heb ik veel aan de ploeg te danken. De beslissing dat ik wilde bijtekenen was eigenlijk vrij snel duidelijk in mijn hoofd.”

Van Aert is een belangrijke pion bij het Nederlandse team. Niet alleen in de grote rondes staat hij de kopmannen bij, maar ook in Klassiekers zoals Milaan-San Remo en de Ronde van Vlaanderen was van Aert succesvol. Ook in het veld hoort de Belg bij de besten. Zo zal hij 31 januari strijden om de wereldtitel in Oostende.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766