WK Handbal livestream Nederland – Puerto Rico

WK Handbal livestream Nederland – Puerto Rico

Nederland – Puerto Rico livestream

Het Nederlandse handbalteam begint vrijdagavond om 18.00 uur aan het WK. Kijk via de WK Handbal livestream Nederland – Puerto Rico.

Nederland verdedigd bij het WK wat plaats vind in Spanje de wereldtitel. In de groepsfase zijn Oezbekistan, Zweden en vanavond dus Puerto Rico de tegenstander. Op papier moet Oranje in staat zijn om de eerste drie wedstrijden van dit toernooi allemaal te kunnen winnen. Hier onder vind je het programma

Programma Nederland

Vrijdag 3 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Puerto Rico
Zweden – Oezbekistan

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND
Zweden – Puerto Rico

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Livestream

Wil je live naar het WK Handbal van 2021 kijken? De wedstrijden van Nederland zijn namelijk op de televisie te zien via sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben op dit sportkanaal dan is het eventueel ook mogelijk om via een livestream naar het WK Handbal te kijken.

Actueel Sportnieuws zend de wedstrijden van dit WK zelf niet live uit, maar je kunt op onze website wel directe linkjes vinden om online naar het toernooi te kijken. Bekende websites zoals LIVE TV en Hesgoal zenden veel sport uit waaronder het WK Handbal. Wij wensen je daarom ontzettend veel plezier toe met het kijken via een livestream naar de wedstrijd Nederland – Puerto Rico.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766