WK Handbal livestream Nederland – Oezbekistan

WK Handbal livestream Nederland – Oezbekistan

Livestream Nederland – Oezbekistan

Kijk zondagavond om 18.00 uur hier via de WK Handbal livestream Nederland – Oezbekistan. Open de stream en kijk de wedstrijd nu live.

Oranje won vrijdag met 55-15 van Puerto Rico en staat daarmee al met één been in de tweede ronde van het WK Handbal wat in 2021 plaats vind in Spanje. Vanavond is Oezbekistan de tegenstander. De Oezbeken verloren met 46-15 van Zweden.

Livestream Nederland – Oezbekistan

De wedstrijd tussen Nederland – Oezbekistan word ook uitgezonden door Ziggo Sport, maar dan wel op het Docu kanaal. Heb je geen abonnement op Ziggo Sport dan is het onmogelijk om de wedstrijd op de televisie te kijken. Wel is het mogelijk om via een livestream Nederland – Oezbekistan te kijken.

Check de WK Handbal livestream van Actueel Sportnieuws en vind hier handige linkjes naar bekende sites als LIVE TV en Hesgoal die over het algemeen veel gratis sport uitzenden. Vermoedelijk is ook de wedstrijd van het Nederlandse team hier live te zien. De link kan je bovenaan deze pagina openen.

Vrijdag 3 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Puerto Rico 55-15
Zweden – Oezbekistan 46-15

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND
Zweden – Puerto Rico

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766