WK Handbal 2021 kijken via een livestream

WK Handbal 2021 kijken via een livestream

Het WK Handbal kijken via een gratis livestream

Kijk van 1 tot en met 19 december via een livestream van Actueel Sportnieuws naar het WK Handbal van 2021 wat plaats vind in Spanje.

KLIK HIER en kijk nu Nederland – Noorwegen LIVE

Het gaat een fantastische sportmaand worden want het WK Handbal gaat beginnen. Nederland verdedigt de komende drie weken haar wereldtitel. De concurrentie is groot dus het gaat een hels karwei worden om de wereldtitel te prolongeren. Maar niets is onmogelijk in de topsport.

WK handbal livestream

De wedstrijden van het Nederlands handbalteam zijn de komende weken live te zien via Ziggo Sport. Ook online zijn er diverse websites die het handbal gratis online uitzenden. Als je niet het hele netwerk af wilt struinen naar een gratis livestream dan kan je nu proberen om via deze link van LIVE TV een gratis handbal stream te vinden.

Ook een website als Hesgoal staat er bekend om dat het veel topsport live uitzend dus ook het WK Handbal in Spanje. Ook kan je het proberen via deze link van Gratis Sport Kijken. Ook op deze website zijn zo nu en dan wel handige linkjes te vinden om online naar sport te kijken. Wellicht is hier ook een stream te vinden voor het WK Handbal.

Programma Nederland

Wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar het WK Handbal. In onderstaande schema vind je nog het programma van de Nederlandse ploeg.

Groep D (Torrevieja)

Vrijdag 3 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Puerto Rico
Zweden – Oezbekistan

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND
Zweden – Puerto Rico

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766