ma. sep 20th, 2021
Willem II - Feyenoord kijk je hier via een live stream

Kijk hier via een live stream Willem II  – Feyenoord

Zondagmiddag worden er vier wedstrijden gespeeld in de Eredivisie. Willem II – Feyenoord kan je zondagmiddag hier kijken via een live stream.

De gratis streams naar de wedstrijden kan je hier beneden op deze pagina vinden!

De zondagmiddag begint om 12.15 uur met een wedstrijd in het hoge noorden tussen promovendus SC Cambuur en FC Groningen. Om 14.30 uur staan de wedstrijden PEC Zwolle – Vitesse en FC Utrecht – Sparta op het programma. Alle duels zijn live te zien via ESPN, maar ook online via een gratis Eredivisie live stream.

Gratis voetbal live streams

De wedstrijden van zondagmiddag zijn ook online te bekijken via Gratis Sport Kijken. Op deze pagina vind je handige directe linkjes naar streaming websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE. Klik achter de wedstrijd op de oranje link en kijk zondagmiddag online je wedstrijd na keuze.

12.15 uur:
SC Cambuur – FC Groningen (klik hier voor een gratis live stream)

14.30 uur:
PEC Zwolle – Vitesse (klik hier voor een gratis live stream)

FC Utrecht – Sparta Rotterdam (klik hier voor een gratis live stream)

16.45 uur:
Willem II – Feyenoord (klik hier voor een gratis live stream)

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766