Waterpolodames in Triest op jacht naar ticket voor Tokio

Waterpolodames in Triest op jacht naar ticket voor Tokio

Acht landen strijden om 2 tickets voor de Olympische Spelen

De waterpolodames gaan van 19 tot en met 24 januari bij het OKT in Triest (Italië) op jacht naar een Ticket voor de Olympische Spelen in Tokio.

Nederland zit in Groep A en neemt het achtereenvolgens op tegen Slowakije, Italië en Frankrijk. In de kwartfinale word dan één van de tegenstanders uit Groep B de volgende tegenstander. Alleen voor de nummer 1 en 2 ligt er een ticket klaar voor de Olympische Spelen.

Slowakije is dinsdagavond om 20.00 uur de eerste tegenstander. De wedstrijden tegen Italië en Frankrijk worden woensdag en donderdag om 18.00 uur gespeeld.

KLIK HIER voor het programma van het OKT toernooi. KLIK HIER voor een overzicht met gratis livestreams.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin