di. sep 21st, 2021
Vierde etappe Vuelta

Vierde etappe in Vuelta vind plaats op hoogvlakte

Vandaag staat de vierde etappe in de Vuelta 0p het programma Op papier is de rit van El Burgo de Osma naar Molina de Aragón vlak, maar het slot is nog vrij pittig.

De etappe van vandaag is absoluut niet lang met een lengte van 164 kilometer, maar de hele dag word er gefietst op een hoogvlakte zo tussen de 800 en 1.000 meter.

Het venijn zit hem echt in de laatste kilometer waar het vals plat omhoog zal lopen. Kan iemand met een flinke laatste krachtsinspanning nog met een  jump hier nog iets uitrichten of gaan we sprinten? Check hier hoe laat de Vuelta vanmiddag live te zien is op de televisie.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766