Via een livestream Besiktas – Ajax kijken

Via een livestream Besiktas – Ajax kijken

Besiktas – Ajax Champions League livestream

Champions League voetbal kijken via een voetbal  livestream. Vanavond om 18.45 uur kan je hier gegarandeerd via een livestream Besiktas – Ajax kijken.

De wedstrijd tussen Besiktas en Ajax is in Nederland vanavond live te zien via RTL 7  en Ziggo Sport. Bij RTL 7 begint de voorbeschouwing op de wedstrijd om 18.00 uur. Wil je via Ziggo Sport kijken en luisteren naar het commentaar van Sierd de Vos dan zal je wel een abonnement moeten hebben. Heb je dat niet? Bel dan je provider en sluit een abonnement af.

Besiktas – Ajax

Ajax is al zeker van overwintering in de Champions League. Toch staat er nog wel wat op het spel. De Amsterdammers kunnen voor Nederland weer de nodige punten scoren voor de UEFA Coëfficiëntenlijst, maar bij een overwinning is het ook verzekerd van de eerste plaats in deze groep C.

In Istanboel kan Ajax trainer Erik ten Hag niet beschikken over Edson Alvarez. Voor de rest is de selectie helemaal fit en zal Ajax gewoon gaan aantreden met het sterkst mogelijk elftal. Thuis won Ajax in september moeizaam van de Turken, maar ook in Turkije zal het absoluut geen makkie gaan worden.

Besiktas - Ajax Champions League livestream
Besiktas – Ajax Champions League livestream

Sporting – Dortmund

Later op de avond om 21.00 uur staat de wedstrijd Sporting – Dortmund ook nog op het programma. Beide clubs hebben zes punten, maar Dortmund heeft het slechtste doelsaldo. Sporting staat in de plus met +2, maar Dortmund heeft een doelsaldo van -4. Wil Dortmund nog overwinteren dan mag het dus niet in Portugal verliezen.

Het word vanavond dus weer een leuk avondje Champions League voetbal en voor alle clubs zijn er nog wel wat belangen. Wil je weten waar je online nog meer gratis naar de Champions League kunt kijken? Check dan nu deze livestream pagina van Gratis Sport Kijken Sportstream 24 want hier kan je vanavond ook naar alle wedstrijden kijken.

Wij wensen je namens onze redactie een hele fijne UEFA Champions League voetbalavond toe.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766