di. sep 21st, 2021
Rico Verhoeven

Verhoeven wil 30 januari knokken met Gerges

De kickboks partij tussen Ben Saddik en Rico Verhoeven gaat 30 januari niet door. Verhoeven wil nu gaan vechten met Hesdy Gerges.

“Het is heel simpel nu. Er moet een nieuwe tegenstander komen en ik zag vanmorgen op sociale media dat iemand met een grote bek zich weer heeft gemeld: Hesdy Gerges. Ik ben niet vergeten wat hij tijdens de persconferentie na Badr (Hari, red.) zei”, zegt Verhoeven.

“Hij is nu de perfecte tegenstander”, aldus Verhoeven over Gerges. “Hij heeft zijn laatste wedstrijd goed gewonnen, is fit en is mij al maanden aan het bestoken. Nu moet hij maar zijn kans pakken dan. Het is aan GLORY om dit vandaag nog op te zetten.”

Ben Saddik kan het niet opnemen tegen Verhoeven omdat hij kampt met een rugblessure.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766