Zilvermeercross Startlijsten

Veldrijden: Startlijsten Zilvermeercross 2021 in Mol

Zilvermeercross 2021 startlijsten

Zaterdagmiddag staat in het Belgische Mol de Zilvermeercross op het programma. Ben je benieuwd wie er allemaal aan de start staan bekijk dan hier de startlijsten.

Startlijst dames downloaden 

Startlijst heren dowloaden

Bij zowel de dames als de heren staan de Belgisch kampioenen Sanne Cant en Wout van Aert aan de start.

Cant zal moeten afrekenen met  de in topvorm verkerende Lucinda Brand, Marianne Vos, Rebecca Fahringer, Manon Bakker, Yara Kastelijn, Fem van Empel, Clara Honsinger en Ellen Van Loy.

Mathieu van der Poel is op trainingsstage en doet niet mee in Mol. Toch staat er een sterk deelnemersveld. Belgisch kampioen Wout van Aert zal zeker moeten afreken met Toon Aerts, Lars van der Haar, Corné van Kessel, Felipe Orts en Vincent Baestaens.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin