Ruud van Nistelrooij

Van Nistelrooij coach van Jong PSV

Eerste klus als hoofdtrainer voor van Nistelrooij

Ruud van Nistelrooij gaat in het seizoen 2021-2022 aan de slag als hoofdtrainer. De 44-jarige Brabander word coach van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Van Nistelrooij volgt Peter Uneken op die aan het einde van het seizoen vertrekt.

Het is voor van Nistelrooij zijn eerste klus als hoofdtrainer. Komende zomer is van Nistelrooij nog assistent van trainer Frank de Boer tijdens het EK voetbal.

Van Nistelrooij kende als voetballer een rijke carriere. Hij speelde onder meer voor FC Den Bosch, SC Heerenveen, PSV, Manchester United en Real Madrid. Ook speelde hij 70 interlands voor Oranje waarin hij 35 keer wist te scoren. Op dit moment is van Nistelrooij trainer van PSV onder 18 jaar.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin