Botic van de Zandschulp

Van de Zandschulp dicht bij hoofdtoernooi Australian Open

Pattinama-Kerkhove niet naar Australian Open

Botic van de Zandschulp is dicht bij een ticket voor deelname aan de Australian Open. De 25-jarige tennisser versloeg dinsdagmorgen in de tweede ronde de Braziliaan João Menezes met 6-4, 6-7 en 6-3.

Van de Zandschulp heeft nog één overwinning nodig om zich te plaatsen voor de Australian Open. van de Zandschulp de nummer 193 van de wereld speelde nog nooit op een Grand Slam toernooi.

Pattinama-Kerkhove

Lesley Pattinama-Kerkhove zal niet gaan meedoen aan de Australian Open. De 32-jarige tennisster verloorin twee sets van de Oekraïense Lesia Tsoerenko (3-6, 2-6).

De kwalificaties voor de Australian Open worden niet in Melbourne gespeeld in verband met de strenge quarantainemaatregelen in Australië. Het hoofdtoernooi, dat wel in Melbourne is, begint pas op 8 februari.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin