di. sep 21st, 2021
Van Aert klopt van der Poel bij Druivencross in Overijse

Van Aert tankt vertrouwen met winst op van der Poel

Wout van Aert heeft zondag in het Belgische Overijse de Druivencross weten te winnen. Mathieu van der Poel eindigde als tweede.

Van Aert pakte al vroeg in de wedstrijd de leiding omdat van der Poel een halve ronde met een leeglopende band te maken had. Toch wist de Brabander ronde voor ronde dichterbij te komen, en pakte extra tijd terug omdat van Aert onderuit ging.

Toen van der Poel de Belg voor het grijpen had ging de wereldkampioen weer onderuit en verloor veel tijd. Daardoor kan van Aert naar de winst rijden met uiteindelijk iets meer dan een minuut voorsprong. De Brit Tom Pidock eindigde als derde op 2 minuten achterstand.

Het was de laatste testwedstrijd voor het WK veldrijden wat volgend weekend plaats vind in Oostende.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766