FC Twente - Vitesse

Twente in blessuretijd onderuit tegen Vitesse

Drie penalty’s beslissen Twente – Vitesse

FC Twente heeft zaterdagavond diep in blessuretijd met 1-2 verloren van Vitesse. Een gemakkelijk gegeven strafschop in blessuretijd bezorgde de Arnhemmers de drie punten.

Danilo opende in de eerste helft de score vanaf 11 meter. Na rust kwam Vitesse via Tannane weer langszij toen ook hij een strafschop afrondde. Diep in blessuretijd wist Tannane opnieuw vanaf 11 meter de scoren waardoor Twente met lege handen stond.

Vitesse doet door de overwinning in Enschede nog volop mee om de prijzen. De Arnhemmers staan vierde met 55 punten. FC Twente blijft met 37 punten op een achtste plaats staan.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin