Tour of the Alps 2021 waar op televisie te zien (Foto Wallpaperflare)

Tour of the Alps waar te zien op tv?

Ronde van de Alpen waar te zien op televisie?

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 april staat de Tour of the Alps op de kalender. Waar kan ik de Ronde van de Alpen kijken op tv? (Check hier nu de gratis livestream)

Eurosport

De rittenkoers die vier berg en een heuveletappe kent word elke middag vanaf 14.00 uur live uitgezonden op Eurosport. Van 14.00 tot 16.00 kijk je via de sportzender live naar alle etappes. En als je van bergetappes houd dan is dit natuurlijk de ideale week om deze twee uurtjes lekker vrij te blokken en naar wielrennen te gaan kijken.

Livestream

De Tour of the Alps is ook wel online gratis te zien via een livestream. Die kan je eventueel vinden via livestream 1 of livestream 2. Het gaat een mooie wielerweek worden en we wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de Ronde van de Alpen 2021.

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin