di. sep 21st, 2021
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

Thy bezorgt Sparta verdiende overwinning in Sittard

Fortuna Sittard staat weer met de beiden benen aan de grond. Na 5 duels ongeslagen te zijn geweest verloren de limburgers woensdagavond met 0-1 van Sparta.

Thy maakte in de 57ste minuut namens de ploeg van trainer Fräser de enige treffer van de wedstrijd. De overwinning van Sparta was meer dan verdiend. De Rotterdammers kregen de nodige kansen maar hadden veelal het vizier niet altijd even op scherp staan.

Sparta is door de overwinning hard op weg naar nog een jaar eredivisie. Sparta staat achtste met 21 punten. Fortuna Sittard blijft dertiende met 16 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766