Sparta Kasteel

Sparta in blessuretijd langs PEC Zwolle

Thy bezorgt Sparta in blessuretijd drie punten

Sparta heeft door een 3-2 overwinning op PEC Zwolle aansluiting gevonden met het linker rijtje. Lennart Thy maakte in blessuretijd de winnende goal.

Sparta en PEC maakten er een leuke aantrekkelijke wedstrijd van zaterdagavond. Beide ploegen zochten veelvuldig de aanval en dat resulteerde in de zevende minuut al in de 1-0 van Pinto.

PEC beet na rust wat meer van zich af en kwam via van Polen en Tedic zelfs op een 1-2 voorsprong. Sparta liet het er niet bij zitten en een kwartier voor tijd maakte Thy vanaf 11 meter de gelijkmaker. Het duel in het Kasteel leek in 2-2 te eindigden maar in de derde minuut van blessuretijd maakte Thy de winnende treffer.

Sparta heeft met 34 punten uit 28 duels aansluiting gevonden in het linker rijtje van de eredivisie. PEC Zwolle blijft dertiende met 29 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin