di. sep 21st, 2021
Sparta - PSV

PSV wint met 5-3 van Sparta

Sparta en PSV hebben zaterdagavond de tv kijker vermaakt met een leuke pot voetbal. PSV won in een doelpuntrijk duel met 3-5 in Rotterdam.

Sparta kwam in eigen stadion via Smeets nog wel op een 1-0 voorsprong. Mauro Junior maakte halverwege de eerste helft de gelijkmaker.

Na rust nam PSV op het door sneeuw slecht bespelende veld snel afstand. Malen en Madueke scoorden. Max maakte 20 minuten voor tijd de 1-4. Toch veerde Sparta nog één keer op. Gravenberch maakte de 2-4. Vlak voor tijd kreeg Sparta een strafschop die Kharchouch benutte. De spanning was terug en Sparta rook meer, maar Malen zorgde in blessuretijd voor de 3-5.

PSV doet door de overwinning nog volop mee in de strijd om de titel. Met 37 punten staan de Eindhovenaren derde. Sparta is middenmoter met 21 punten.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766