Feyenoord - PEC Zwolle

Sinisterra schiet Feyenoord naar de tweede plaats

Feyenoord met vertrouwen richting topper tegen Ajax

Dankzij een treffer van Sinisterra heeft Feyenoord woensdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met 1-0 weten te winnen.

Sinisterra die in de rust Linsen verving maakte na iets meer dan een uur spelen de winnende treffer. Feyenoord staat nu tweede met 35 punten.

Feyenoord en PEC bakten er in De Kuip niet veel van. In de eerste helft was de wedstrijd van een belabberd niveau. Na rust was Feyenoord sterker en wat beter en was de winnende goal verdiend.

Zondag staat voor Feyenoord de topper tegen Ajax op het programma. De Klassieker in de Johan Cruijff Arena begint om 16.45 uur.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin