di. sep 21st, 2021
Arantxa Rus

Rus dendert met 6-0 en 6-1 naar titel

Arantxa Rus is helemaal on fire. De 30-jarige tennisster heeft voor de tweede week op rij een tennistoernooi weten te winnen.

Rus die vorige week in het Spaanse San Bartelome de Tirajana de finale bereikte won ook zondag daar haar tweede finale.  De 16-jarige Victoria Jiménez Kasintseva die in 2020 nog het jeugdtoernooi won van de Australian Open ging met 6-0 en 6-1 onderuit tegen de Nederlandse.

Door haar overwinning stijgt Rus weer een plek op de WTA-wereldranglijst. Rus is nu de nummer 69 van de wereld.

Kijk komend weekend via de Formule 1 livestream naar de Grand Prix van België. De voetbalwedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn weer live te zien via de gratis voetbal livestream. Mis geen Sport en kijk alles online via een Gratis Sport kijken livestream.

 

Samenvatting
Rus stijgt naar 69ste plaats op WTA-wereldranglijst
Artikel naam
Rus stijgt naar 69ste plaats op WTA-wereldranglijst
Beschrijving
Arantxa Rus is mede door haar toernooizege in het Spaanse San Bartelome de Tirajana gestegen naar de 69ste plaats van de wereldranglijst
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766