Patrick Roest

Roest en Schouten in baanrecord naar het goud

Roest en Schouten rijden snelle tijden in Thialf

Patrick Roest en Irene Schouten hebben zondagmiddag in IJsstadion Thialf een baanrecord gereden. Roest op de 5.000 meter en Schouten op de 3.000 meter.

Roest kwam op het Friese ijs tot een tijd van 6.05,14 en was daarmee ruim sneller dan Sven Kramer die tweede werd. De 34-jarige Fries reed een tijd van 6.11,80. De Rus Sergej Trofimov reed vlak achter kramer in 6.11,94 naar het brons.

Schouten

Irene Schouten reed een nieuw baanrecord op de 3.000 meter. De Noord-Hollandse won in Heerenveen in een tijd van 3.57,15. Het podium kleurde overigens helemaal oranje want Antoinette de Jong eindigde als tweede en Joy Beune ls derde.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin