di. sep 21st, 2021
Red Bull Racing (Foto Wikimedia Commons)

Red Bull en Alpha Tauri willen motor in eigen beheer

Het Formule 1 team van Red Bull Racing wil graag verder met de Honda motor. Als het motor regelement bevroren wordt dan gaan Red Bull en zusterteam Alpha Tauri de krachtbron zelf beheren.

Red Bull baas Helmut Marko ziet het wel zitten om de krachtbron met een externe partner na 2021 verder te ontwikkelen. “We zijn er met Honda ruim op tijd uitgekomen”, zegt Marko tegen Auto, Motor und Sport. “Het enige dat we nog nodig hebben is een definitief besluit over de ontwikkelingsstop.”

Het besluit daarover wordt volgende week genomen bij een digitale bijeenkomst van de FIA, waar ook de teams, de motorontwikkelaars en de Formule 1 aan deelnemen.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766