di. sep 21st, 2021
Spa Francorchamps (Foto Wikimedia Commons)

Tijdschema Formule 1 Grand Prix van België

De zomerbreak is voorbij. Vind nu hier het programma voor de Formule 1 Grand Prix van België die op zondag 29 augustus zal plaatsvinden.

Op zondag 1 augustus werd de laatste race voor de zomer gereden. Toen waren de coureurs te gast op de Hungaroring voor de Grand Prix van Hongarije. Lewis Hamilon won die race. Na vier weken vakantie gaan we nu eindelijk weer beginnen aan het tweede gedeelte van het zo spannende Formule 1 seizoen.

Programma

27-augustus | 11:30 – 13:00 Eerste vrije training
27-augustus | 15:00 – 16:30 Tweede vrije training
28-augustus | 12:00 – 13:00 Derde vrije training
28-augustus | 15:00 – 16:00 Kwalificatie
29-augustus | 15:00 – 17:00 Race

Weersverwachting

Het lijkt wel eens een nat weekend te kunnen gaan worden in Spa Francorchamps. De weersverwachting voor een droge race zijn op dit moment absoluut nog niet gunstig. De kans dat er regen valt komend weekend is groot. Donderdag in de voorbeschouwing meer over het te verwachten weer voor de Grand Prix van België.

Kijk komend weekend via de Formule 1 livestream naar de Grand Prix van België. De voetbalwedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn weer live te zien via de gratis voetbal livestream. Mis geen Sport en kijk alles online via een Gratis Sport kijken livestream.

 

 

 

Samenvatting
Programma Formule 1 Grand Prix Spa-Francorchamps (België)
Artikel naam
Programma Formule 1 Grand Prix Spa-Francorchamps (België)
Beschrijving
Benieuwd naar het tijdschema voor de Grand Prix van België op Circuit Spa-Francorchamps? Check nu hier het programma voor het raceweekend.
Auteur
Publisher Name
Actueel Sportnieuws
Publisher Logo

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766