Estavana Polman

Polman gaat voor negende en tiende seizoen

Polman wil de tien jaren vol maken bij Esbjerg

Handbalster Estavana Polman blijft bij het Deense Esbjerg. De 28-jarige Polman heeft haar contract verlengt tot de zomer van 2023.

Daarmee kiest Polman voor een negende en tiende seizoen bij de Deense club. Polman is maar al  te blij met haar contractverlenging laat ze weten.

“Ik ben lang geleden aan een project begonnen in Esbjerg en ben nog niet klaar. Het team voor volgend seizoen ziet er nog beter uit. Esbjerg heeft dromen en die deel ik. De stad, de mensen en de club voelen als thuis”, laat Polman weten.

Vorige week besloot Tess Wester, haar ploeggenoot bij Oranje, te vertrekken bij de Deense club Odense. Het is nog niet bekend waar Wester haar loopbaan voortzet.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin