Fabio Aru

Oud Vuelta winnaar Fabio Aru aan de start bij WK veldrijden

Aru doet zonder ambitie mee aan WK in Oostende

Een opmerkelijk bericht uit het veld. De Italiaan Fabio Aru doet eind deze maand mee aan het WK veldrijden wat zal plaatsvinden in het Belgische Oostende.

Aru die sinds dit seizoen aan de slag ging bij Qhubeka Assos heeft toestemming van zijn nieuwe ploeg om een uitstapje te maken in het veld. In 2015 won Aru nog de Vuelta a Espana.

Aru heeft voor het WK veldrijden weinig ambitie. “Ik doe zonder ambities mee en keer in februari terug op de weg. Ik kijk goed naar Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock, naar hoe zij het doen in het veld”, aldus Aru, die als kind ooit begon met veldrijden.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin