Nu live: Ronde van Vlaanderen 2021 via een LIVE STREAM

Nu live: Ronde van Vlaanderen 2021 via een LIVE STREAM

105e editie Ronde van Vlaanderen LIVE

Wil je vandaag (zondag 4 april) niks missen van de Ronde van Vlaanderen van 2021 dan kijk je de koers hier gratis via de RVV LIVE STREAM.

De Ronde van Vlaanderen word natuurlijk ook live uitgezonden op de landelijke televisie. Maar als je echt niet wilt wachten dan kan je vanaf ongeveer 09.15 uur via DEZE LIVESTREAM live en gratis online kijken naar de Ronde van Vlaanderen.

Mathieu van der Poel won vorig jaar de 104e editie van Vlaanderens Mooiste door in een rechtstreeks duel af te rekenen met zijn aartstivaal Wout van Aert. Ook vandaag behoren van der Poel en van Aert samen met wereldkampioen Julian Alaphilippe tot de drie grootste favorieten voor de eindzege.

Check nu dus bovenstaande stream en kijk zondag de hele dag vanuit je luie eerste paasdag stoel gratis naar de 105e editie van de Ronde van Vlaanderen. Wij wensen je veel plezier met de koers.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766