Nederlandse handballers alsnog naar WK

Nederlandse handballers alsnog naar WK?

Nederland vervangt mogelijk Kaapverdië

Gaan de Nederlandse handballers in de komende 24 uur alsnog als derde reserve naar het WK in Egypte? Mogelijk mag Oranje meedoen!

Waarom mag Oranje dan meedoen? Omdat er diverse teams zijn met diverse coronabesmettingen binnen de selectie. De Verenigde Staten en Tsjechië zijn al naar huis en nu gonst het van de berichten dat ook Kaapverdië naar huis kan. Dat valt te lezen op handbal inside.

Zes spelers zouden volgens Afrikaanse media positief getest hebben en ook een deel van de technische staf waaronder de bondscoach is besmet. Nederland wacht als derde reserve nu af. Mocht Oranje onverhoopt een telefoontje krijgen dat Kaapverdië afhaakt dan vliegt de selectie direct naar Egypte om deel te gaan nemen aan het WK. De laatste keer dat de Nederlandse handbalheren meededen aan een WK was in 1961.

 

 

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin