Nederland – Zweden gratis handbal livestream

Nederland – Zweden gratis handbal livestream

Nederland – Zweden kijken via een livestream

Nederland – Zweden kijk je hier dinsdagavond om 20.30 uur via een gratis handbal livestream. Volg nu het WK Handbal van 2021 LIVE!

Nederland en Zweden zijn beiden al zeker van de tweede groepsfase van dit WK wat in Spanje plaats vind. Geheel verassend is dat ook niet te noemen want Puerto Rico en Oezbekistan zijn absoluut geen toplanden in de wereld der handbal.

Livestream

Inzet vanavond is de groepswinst in deze poule D. Nederland heeft ten opzichte van Zweden wel wat meer kwaliteit, maar het kan zomaar eens een hele spannende handbal avond gaan worden. De wedstrijd kan je nu via deze livestream kijken via de website van LIVE TV.

De wedstrijd zal overigens niet live te zien zijn op de televisie. Ziggo Sport zend de wedstrijd om 22.55 uur wel uit op het Docu kanaal, maar dan is het echt een herhaling. Door het Champions League voetbal zijn de zenders bezet en kan je alleen via een livestream de WK Handbal wedstrijd Nederland – Zweden kijken. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijd!

Uitslagen Groep D (Torrevieja)

Vrijdag 3 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Puerto Rico 55-15
Zweden – Oezbekistan 46-15

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND15-58
Zweden – Puerto Rico 48-10

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766