Nederland – IJsland EK handbal livestream

Nederland – IJsland EK handbal livestream

Kijk hier via een handbal livestream nu Nederland – IJsland

Zondagavond kan je hier Nederland – IJsland kijken via een EK handbal livestream. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Kijk nu hier via een livestream Nederland – IJsland

Nederland is donderdag het EK handbal goed begonnen door in de openingswedstrijd een verassende overwinning te boeken op Hongarije. IJsland deed een dag later precies hetzelfde door Portugal te verslaan. De winnaar van vanavond gaat sowieso een ronde verder op het toernooi.

De wedstrijd Nederland – IJsland zal zondagavond ook live te zien op de televisie via Ziggo Sport. Heb je geen abonnement dan kan je de wedstrijd live kijken via de bovenstaande oranje link.

Meer handbal livestreams

Handige streams kun je nu online ook vinden via Gratis Sport KijkenHet Sportnieuws en via deze gratis voetbal livestream pagina. Natuurlijk kan je het beste een abonnement nemen via ESPN. Via deze ESPN link kun je live naar alle wedstrijden kijken in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League en Bundesliga.

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766