di. sep 21st, 2021
Jong PSV - NAC Breda

NAC verliest punten in strijd om promotie

NAC Breda heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie dure punten laten liggen in de strijd om promotie naar de eredivisie.

NAC speelde met 1-1 gelijk in Eindhoven tegen Jong PSV. Kjölö scoorde voor rust namens PSV. Van Hooijdonk maakte na rust de Bredase gelijkmaker. NAC staat met 37 punten nu vierde met 10 punten achterstand op Cambuur en Almere City FC.

Jong Ajax won maandagavond van Jong FC Utrecht. Brobbey opende de score. Voor rust viel de 2-0 van Jong Ajax toen Mamengi in eigen doel trof. Pieters maakte in de laatste minuut van de wedstrijd de Utrechtse treffer.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Door admin

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766