Max Verstappen Formule Grand Prix Oostenrijk live stream

Max Verstappen Formule Grand Prix Oostenrijk live stream

Max Verstappen kijken via de Formule 1 live stream

Wint Max Verstappen vanmiddag de Grand Prix van Oostenrijk? Kijk nu hier Max Verstappen via een gratis Formule 1 Grand Prix Oostenrijk live stream.

Formule 1 live stream 1
Formule 1 live stream 2
Formule 1 live stream 3
Formule 1 live stream 4
Formule 1 live stream 5

Formule 1 live stream

Actueel Sportnieuws heeft handige linkjes gevonden waar je vanmiddag gratis naar de Steiermark F1 Grand Prix van Oostenrijk kunt kijken. Die handige gratis Formule 1 streams hebben we hier bovenaan voor je klaar gezet. De race is trouwens ook live te zien via Ziggo Sport om 15.00 uur. Ook vind je handige Formule 1 live stream via Sport in Nederland en via de website van Gratis Sport Kijken.

Wie wint vanmiddag de race? Als je live Max Verstappen wilt kijken via de Formule 1 Grand Prix Oostenrijk live stream dan zou het maar zomaar kunnen zijn dat je de Limburger de race zal zien winnen. Verstappen vertrekt op de Red Bull Ring in Spielberg namelijk vandaag vanaf pole position. Zijn grootste uitdager voor het WK de Brit Lewis Hamilton zal starten vanaf P2. Kijk je ook graag online voetbal? Check nu hier de gratis voetbal livestreams.

Meer F1  live streams

Alle Formule 1 races worden live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport. Mocht je geen abonnement hebben dan is het mogelijk om alle vrije trainingen, kwalificaties en de race op zondag te kijken via Sport in Nederland en via Sportlive24. Maar ook via Hesgoal en LIVE TV kun je live en gratis Formule 1 kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. Formula one livestream vind je ook via TotalSportek en Viprow.

Livestream VPN Diensten

Wanneer je naar de buitenlandse gratis streams wilt kijken op je laptop of mobiel zal je een VPN nodig hebben om de geografische blokkades te omzeilen. Op de Formule 1 pagina van vpndiensten.nl vind je meer informatie over hoe je dit precies doet.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt vaak Sky Sports, Ziggo of Channel 4 te zien. De kwaliteit schommelt tussen 480p en 720p. Als gratis alternatief is dat prima te pruimen!

Je kunt natuurlijk ook onderuitgezakt vanaf de bank inschakelen. Op Onderstaande zenders kun je de GP races live volgen, maar die zijn in veel gevallen onderdeel van een (duurder) abonnement:

  • Ziggo Sport (Nederland)
  • RTL+ (Duitsland)
  • Channel 4 (Engeland)
  • RTBF (België, Franstalig)
  • Sky Sports (div)

TV uitzending Formule 1

Er is vanmiddag tijdens de Grand Prix van de Steiermark kans op een bui tijdens de race. De kans op een bui is niet groot maar wel aanwezig. Vanaf 13.45 uur kan je via Ziggo Sport naar de voorbeschouwing kijken voor de Formule 1 Steiermark Grand Prix van 2021. De race op de Oostenrijkse Red Bull Ring begint vanmiddag om 15.00 uur.

Max Verstappen won in Oostenrijk in 2018 en 2019 de race. Vorig  jaar viel de 23-jarige Limburger in de eerste race uit met motorproblemen en in de tweede race eindigde hij achter Lewis Hamilton als tweede. Dit weekend is Verstappen snel en wie weet schrijft hij vanmiddag voor de derde keer in zijn carrière de Grand Prix van Oostenrijk op zijn naam.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766