Livestream World Grand Prix

Livestream World Grand Prix

Darts livestream World Grand Prix

Kijk deze week de World Grand Prix Darts gratis via een 100% werkende livestream. Open de streams en kijk de partijen nu live.

Kijk nu via een livestream sport

Wil je vanavond de wedstrijd live kijken? Vind nu een LIVESTREAM via Sport in Nederland of een tweede LIVESTREAM via Gratis Sport Kijken. Actueel Sportnieuws heeft zelf geen rechten om sport uit te kunnen zenden, maar via onze partners en onze eigen website delen we wel handige linkjes naar websites die zo nu en dan wel gratis sportwedstrijden uitzenden. In onderstaand overzicht vind je nog een aantal handige websites waar je live sport kunt kijken.

Programma/speelschema:

Maandag 3 oktober (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde (8x)

Callan Rydz – Krzysztof Ratajski

Brendan Dolan – Stephen Bunting

Chris Dobey – Luke Humphries

Dimitri Van den Bergh – Dave Chisnall

(7) Jonny Clayton – Dirk van Duijvenbode

(2) Peter Wright – Kim Huybrechts

(3) Michael van Gerwen – Gary Anderson

(6) Jose de Sousa – Adrian Lewis

Dinsdag 4 oktober (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde (8x)

Madars Razma – Ryan Searle

Ross Smith – Andrew Gilding

Danny Noppert – Gabriel Clemens

Joe Cullen – Damon Heta

(8) Rob Cross – Daryl Gurney

(5) James Wade – Martin Lukeman

(1) Gerwyn Price – Martin Schindler

(4) Michael Smith – Nathan Aspinall

Woensdag 5 oktober (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde (4x)

Donderdag 6 oktober (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde (4x)

Vrijdag 7 oktober (vanaf 20:00 uur)

Kwartfinale

Zaterdag 8 oktober (vanaf 21:00 uur)

Halve finale

Zondag 9 oktober (vanaf 20:30 uur)

Finale

Hesgoal.com

Via Hesgoal.com kan je naar meerdere sporten kijken. Deze website heeft  qua streaming vaak weinig reclame en dat maakt het kijken wel aangenaam. Voetbal, Darts, Tennis, Formule 1, MotoGP en vele andere sporten zijn via deze website gratis te zien.

Hesgoal.tv

Hesgoal.tv is eigenlijk het kleine broertje van Hesgoal.com. Voetbal,Tennis, Auto en Motorsport is er voldoende te zien. Hier is het een kwestie om op een linkje te klikken wat je dan zal brengen bij de betreffende stream die je graag wilt kijken.

En er zijn nog meer livestreams

Stream 2 Watch

Ook via Stream 2 Watch zit je er lekker bij. Dit is een website waar vele sporten online te zien zijn. Niet alleen Voetbal, maar ook MMA, Glory Kickboxing, Wielrennen, Zwemmen, Volleybal, Hockey. Wel zit er in de streams zo nu en dan wat meer reclame wat het mogelijk wat minder aantrekkelijk maakt om te kijken.

LIVE TV

Ook via de website van LIVE TV kan je alle sporten die er zijn maar bekijken. Ook hier heb je wel weer het probleem van de vele advertenties die er voorkomen. Maar als je echt sport wilt kijken dan is dit echt een mega aanrader. Wel kan je het beste deze link bezoeken via je laptop, want via je mobiele telefoon krijg je vaak automatisch Russische teksten.

Actueel Sportnieuws

Ook via  onze eigen website kan je wat handige directe linkjes vinden naar gratis livestreams. Ook deze linkjes zijn van externe partijen. Actueel Sportnieuws kan niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken. We wensen je veel plezier toe met het kijken van gratis online topsport via onze website.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766