Gratis livestream Sturm Graz – Feyenoord

Gratis livestream Sturm Graz – Feyenoord

Kijk via deze Europa League livestream Sturm Graz – Feyenoord

Gaat Feyenoord naar de tweede ronde van de Europa League? Mis de wedstrijd vanavond niet. Kijk via een gratis live stream Sturm Graz – Feyenoord.

Feyenoord gaat in deze enorm spannende groep met 5 punten aan de leiding. Het gekke is dat ook Lazio, FC Midtjylland en Sturm Graz even veel punten hebben. Een overwinning vanavond op de Oostenrijkers kan een flinke stap betekenen richting overwintering in de Europa. In de Kuip rolde Feyenoord de Oostenrijkers op. Gaat dat vanavond ook lukken?

De vier teams in deze groep houden elkaar dus in de greep. Het kan voor de Rotterdammers dus nog alle kanten op.

Kijk via een livestream voetbal

De wedstrijd is vanavond in Nederland ook live te zien op de televisie. Net als de wedstrijd PSV tegen Arsenal is de wedstrijd tussen Sturm Graz en Feyenoord live te zien via Veronica en ESPN. Ook online zijn er weer mogelijkheden om gratis naar de wedstrijd te kijken. De wedstrijd Sturm Graz en Feyenoord kan je vanavond live kijken via deze link van LIVE TV en via livesoccer.

Omdat Actueel Sportnieuws zelf de wedstrijden niet live mag uitzenden kan je op onze website alleen maar directe linkjes vinden naar websites die dat wel doen. Omdat we dat zelf niet in beheer hebben kunnen we dus niet garanderen dat deze streams ook daadwerkelijk zullen werken.

Wij wensen je voor vanavond een heerlijk Europa League avondje toe.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766