Livestream Ronde van Valencia 2021 (Foto Pixabay)

Livestream Ronde van Valencia | Wielrennen LIVESTREAM

Live Ronde van Valencia 2021

Van woensdag 14 april tot en met zondag 18 april kijk je hier via de gratis wielrennen livestream naar de Ronde van Valencia van 2021.

Eerste drie etappes pittig

De eerste etappe in de Ronde van Valencia is direct een hele pittige want er moet flink geklommen gaan worden. De renners krijgen drie klimmetjes van de tweede categorie voor de kiezen en twee van de derde categorie. De klassementsrenners die een gooi willen doen naar de eindzege zullen dus direct aan de bak moeten.

Ook de tweede en derde etappe zijn echt etappes waar de klassementsrenners een rol zullen gaan spelen. Maar of die eerste drie dagen beslissend zullen zijn dat zullen we moeten afwachten. Zaterdag staat er namelijk nog een vlakke tijdrit op het programma over 21,2 kilometer waar de nodige tijd goed gemaakt kan gaan worden. De vijfde en laatste etappe op zondag is er eentje voor de renners met sterke sprintbenen.

Live op televisie

De Ronde van Valencia word in Nederland en België live uitgezonden via Eurosport en de Eurosport Player. Omdat deze week ook de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race op het programma staan zal het voor u als kijken zappen en zoeken worden waar de koers live te zien is.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin