Livestream Olympische Spelen Tokio

Tokio 2020

Olympic Games Tokyo livestream
Van 23 juli tot en met 8 augustus kijk je hier via de Olympic livestream naar de Olympische Spelen in Tokio. De Olympic Games Tokyo stream.

Alle sporten zijn twee week live te zien via de NOS, maar ook doormiddel van veel gratis livestreams. Handig als je op vakantie bent of aan het werk. Mis via Actueel Sportnieuws niks van de Olympische Spelen in Tokio.

OKT Waterpolo livestream Triest
De Nederlandse waterpolodames proberen zich van 19 tot en met 24 januari te plaatsen in Triest bij het OKT. Hier liggen de twee laatste tickets voor de Olympische Spelen klaar. Het OKT word live uitgezonden via Ziggo Sport. Heb je geen abonnement dan kun je ook online de wedstrijden kijken.

Het OKT volg je live via de OKT Waterpolo livestream 1, OKT Waterpolo livestream 2 of via OKT Waterpolo livestream 3.

Ook kun je via de FINA een abonnement afsluiten om online naar alle wedstrijden te kijken. Het afsluiten van een maand abonnement kost  € 6,99. KLIK HIER om het abonnement te bestellen.
Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.