Livestream Nederland – Australië | Oranje Leeuwinnen

Livestream Nederland – Australië | Oranje Leeuwinnen

Nederland – Australië live

Het Nederlands vrouwenelftal speelt dinsdagavond in Nijmegen een oefenduel tegen Australië. Kijk via de livestream nu hier Nederland – Australië.

De oefenwedstrijd in het Goffertstadion in Nijmegen begint dinsdagavond om 18.30. De wedstrijd is online gratis te zien via onder meer livestream 1 en livestream 2. Ook via Veronica kan je op televisie live naar de oefeninterland kijken. Oranje bereid zich voor op de Olympische Spelen die in juli van start gaan.

Afgelopen vrijdagavond verloor het nationale team een oefenwedstrijd tegen Spanje met 1-0. De Oranje Leeuwinnen maakten geen beste indruk en zullen zich dinsdagavond natuurlijk van hun betere kant willen laten zien tegen de Australische dames.

Voetbal streams

Voetbalwedstrijden online kan je kijken via onder meer Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766