Livestream Max Verstappen op jacht naar wereldtitel

Livestream Max Verstappen op jacht naar wereldtitel

Verstappen of Hamilton aan de haal met wereldtitel

Kijk hier LIVE naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Mis de jacht van Max Verstappen naar de wereldtitel niet en kijk nu F1 gratis via een livestream.

Vanmiddag om 12.05 uur begint de voorbeschouwing op de Grand Prix van Abu Dhabi op Ziggo Sport al. De race op het Yas Marina Circuit start om 14.00 uur. Zaterdag kwalificeerde Verstappen zich als snelste en mag vanaf pole op jacht gaan naar de wereldtitel.

De Brit Lewis Hamilton zal alle zeilen moeten bijzetten om Verstappen van die titel af te houden. Het gaat een ontzettend boeiend gevecht worden en via één van onderstaande streams kan je de race ook online kijken.

Livestream

Actueel Sportnieuws zend de race zelf niet live uit. Wij hebben daar de rechten niet voor. De bovenstaande linkjes zijn directe linkjes naar websites als LIVE TV en Hesgoal die zo nu en dan wel eens een race uitzenden. Ook kan je de race natuurlijk gewoon op de televisie kijken via Ziggo Sport.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766