Livestream kwartfinale EK Darts 2021

Livestream kwartfinale EK Darts 2021

EK Darts livestreams

Zondagmiddag vanaf 13.30 uur kan je online naar de kwartfinale van het EK Darts kijken. Vind nu hier een werkende livestream.

Vanmiddag is het mogelijk om via deze livestream van LIVE TV live naar alle vier kwartfinale wedstrijden te kijken. Mogelijk is er ook een livestream te vinden via deze pagina van Hesgoal. Deze websites staan er om bekend met regelmaat ook online darts uit te zenden.

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat de streams werken. Over het algemeen zijn ze voor iedereen beschikbaar en bereikbaar. Mochten de streams niet werken dan kan je het EK Darts ook nog volgen via deze live scorebord. Hoe dan ook hoef je de wedstrijden live vanmiddag niet te missen.

Programma zondagmiddag

14.00 uur: Danny Noppert – Nathan Aspinall

14.45 uur: Michael van Gerwen – Gerwyn Price

15.45 uur: Rob Cross – José de Sousa

16.45 uur: Mensur Suljovic – Joe Cullen

De halve finale en de finale zijn zondagavond live te zien op RTL7. De uitzending begint om 18.00 uur met eerst een uitgebreide samenvatting van de partijen van vanmiddag.

Michael van Gerwen
Michael van Gerwen

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766