Livestream Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië Jeddah

Livestream Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië Jeddah

Formule 1 via een gratis livestream

Kijk hier dit weekend gratis via een livestream naar de Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië in Jeddah. F1 livestream open de stream.

Met nog twee races te gaan in Jeddah en Abu Dhabi nadert de Formule 1 climax zijn hoogtepunt. Formeel gezien zou Max Verstappen dit weekend al wereldkampioen kunnen worden mocht Lewis Hamilton uit zou vallen. Het verschil tussen Verstappen (Red Bull Racing) en Hamilton (Mercedes) is maar 8 punten in het voordeel van de Nederlander.

Op het circuit in Jeddah is nog nooit geracet door de Formule 1 coureurs. Voor alle rijders word het dus een uitdaging om de goede racelijn te gaan vinden.  De vrije trainingen beginnen vrijdag al en de race op zondag 5 december zal beginnen om 18.30 uur. In onderstaande schema vind je het programma en de gratis Formule 1 livestreams.

F1 Saoedi-Arabië livestream Jeddah
F1 Saoedi-Arabië livestream Jeddah
Datum Uitzending
Vrij 3 dec., 14.25 uur 1vrije training
Vrij 3 dec., 17.55 uur 2e vrije training
Vrij 3 dec., 22.30 uur Formule 1-café
Zat 4 dec., 14.55 uur 3vrije training
Zat 4 dec., 17.15 uur Voorbeschouwing kwalificatie
Zat 4 dec., 18.00 uur Kwalificatie
Zon 5 dec., 17.00 uur Voorbeschouwing race
Zon 5 dec., 18.30 uur Start race

Livestream Saoedi-Arabië Formule 1 Grand Prix

Actueel Sportnieuws zend komend weekend zelf de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië niet uit via een livestream. Wel kan je op onze website directe linkjes vinden naar websites die de races wel uitzenden. Zo kan je via LIVE TV maar ook via de website van Hesgoal gratis naar de F1 race in Jeddah kijken. Over het algemeen zijn de streams van een hele goede kwaliteit en in sommige gevallen zelfs in Full HD kwaliteit.

Als je niet via een stream naar de F1 wilt kijken dan kan je natuurlijk ook gewoon via Ziggo Sport naar de race kijken. Wel is het belangrijk dat je de beschikking hebt over een abonnement op dit kanaal want anders word het kijken behoorlijk lastig en zal je het eventueel kunnen proberen via één van bovenstaande livestream linkjes. Wij wensen je dit weekend veel plezier toe met het kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766