Livestream Badr Hari – Alistair Overeem

Livestream Badr Hari – Alistair Overeem

Kijk gratis via een livestream Badr Hari – Alistair Overeem

Kijk hier zaterdag 8 oktober gratis Glory Collision 4. Open de livestream en kijk nu naar de partij Badr Hari – Alistair Overeem.

Glory Collision 4 live bij Videoland

Zorg dat je niks hoeft te missen van de wedstrijden van Badr Hari tegen Alistair Overeem live stream. De wedstrijden van Glory worden namelijk bij het bij velen bekende Videoland uitgezonden. Wil je de livestream Videoland bekijken, dan kan dat op de website van Videoland waar je een abonnement moet hebben en dus gratis naar de Glory wedstrijden kunt kijken. Het is voor het eerst dat Glory van het PPV-livestream afstapt en er voor kiest om met Videoland in zee te gaan om de live stream van de wedstrijden uit te gaan zenden. Alle mensen die dus geen Videoland hebben zullen daar een abonnement moeten afsluiten om de live stream van Videoland Glory te bekijken.

Collision 4 Streamen? Dat doe je dus via Videoland. Ze hebben voor de komende jaren een contract gesloten dat de Collision 4 Kickboxing live streams te zien zijn bij Videoland, exclusief. Dit betekent dus dat je ze op geen enkele andere plek kunt bekijken en je dus een abonnement zult moeten afsluiten bij Videoland om de streams te kunnen bekijken. Een gratis Collision 4 live stream zal er dus helaas niet in zitten als je geen Videoland abonnement hebt. Je zult er daar een moeten afsluiten om de live stream collision 4 gratis te bekijken.

LIVESTREAM 1 – LIVESTREAM 2 – LIVESTREAM 3

Livestream Badr Hari vs Alistair Overeem

De partij tussen Badri Hari vs Alistair Overeem en de vele andere partijen zijn mogelijk zaterdagavond te zien via LIVE TV, Hesgoal, Stream 2 watch en via… (deze livestreams volgen later)

Programma Glory Collision 4 in het Gelredome

Programma Glory Collision 4
Programma Glory Collision 4

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766