Livestream Ajax – Napoli

Livestream Ajax – Napoli

Champions League livestream Ajax – Napoli

Kijk dinsdagavond om 21.00 uur via een Champions League livestream Ajax – Napoli. Open de voetbal livestream en kijk de wedstrijd nu live.

Kijk nu via een livestream sport

De wedstrijden van vanavond zijn mogelijk te zien via:

LIVE TV

Hesgoal.TV

Stream 2 Watch

Wil je vanavond de wedstrijd live kijken? Vind nu een LIVESTREAM via Sport in Nederland of een tweede LIVESTREAM via Gratis Sport Kijken. Actueel Sportnieuws heeft zelf geen rechten om sport uit te kunnen zenden, maar via onze partners en onze eigen website delen we wel handige linkjes naar websites die zo nu en dan wel gratis sportwedstrijden uitzenden. In onderstaand overzicht vind je nog een aantal handige websites waar je live sport kunt kijken.

Programma dinsdag 4 oktober (vind meer livestreams verder naar beneden op deze pagina)
18.45 uur: FC Bayern München – Viktoria Plzen
18.45 uur: Olympique Marseille – Sporting Portugal

21.00 uur: FC Porto – Bayer Leverkusen
21.00 uur: Club Brugge – Atletico Madrid
21.00 uur: Ajax – Napoli
21.00 uur: Liverpool – Rangers FC
21.00 uur: Eintracht Franfurt – Tottenham Hotspur
21.00 uur: Internazionale – FC Barcelona

Meer livestrams

Hesgoal.com

Via Hesgoal.com kan je naar meerdere sporten kijken. Deze website heeft  qua streaming vaak weinig reclame en dat maakt het kijken wel aangenaam. Voetbal, Darts, Tennis, Formule 1, MotoGP en vele andere sporten zijn via deze website gratis te zien.

Hesgoal.tv

Hesgoal.tv is eigenlijk het kleine broertje van Hesgoal.com. Voetbal,Tennis, Auto en Motorsport is er voldoende te zien. Hier is het een kwestie om op een linkje te klikken wat je dan zal brengen bij de betreffende stream die je graag wilt kijken.

En er zijn nog meer livestreams

Stream 2 Watch

Ook via Stream 2 Watch zit je er lekker bij. Dit is een website waar vele sporten online te zien zijn. Niet alleen Voetbal, maar ook MMA, Glory Kickboxing, Wielrennen, Zwemmen, Volleybal, Hockey. Wel zit er in de streams zo nu en dan wat meer reclame wat het mogelijk wat minder aantrekkelijk maakt om te kijken.

LIVE TV

Ook via de website van LIVE TV kan je alle sporten die er zijn maar bekijken. Ook hier heb je wel weer het probleem van de vele advertenties die er voorkomen. Maar als je echt sport wilt kijken dan is dit echt een mega aanrader. Wel kan je het beste deze link bezoeken via je laptop, want via je mobiele telefoon krijg je vaak automatisch Russische teksten.

Actueel Sportnieuws

Ook via  onze eigen website kan je wat handige directe linkjes vinden naar gratis livestreams. Ook deze linkjes zijn van externe partijen. Actueel Sportnieuws kan niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken. We wensen je veel plezier toe met het kijken van gratis online topsport via onze website.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766