Livestream Ajax - FC Utrecht

Livestream Ajax – FC Utrecht

Kijk Ajax – FC Utrecht gratis online

Vanavond om 18.45 uur staat in de eredivisie inhaalwedstrijd Ajax – FC Utrecht op het programma. Kijk de wedstrijd hier gratis via een livestream.

De wedstrijd Ajax – FC Utrecht is vanavond ook live te zien via sportzender ESPN. Heb je geen abonnement op dit kanaal check dan livestream 1, livestream 2 of livestream 3 om naar de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena te kijken.

De wedstrijd Ajax –  FC Utrecht zou in februari van dit jaar al gespeeld gaan worden maar enorme sneeuwval gooide toen enorm veel roet in het eten waardoor de KNVB besloot het duel af te gelasten.

Ajax kan tegen FC Utrecht vanavond bij winst een flinke stap zetten richting de 35ste landstitel in de clubhistorie. Eerder dit seizoen eindigde het bekerduel tussen Ajax en Utrecht in 5-4.

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin