Liverpool - Real Madrid gratis voetbal livestream

Liverpool – Real Madrid gratis voetbal livestream

Liverpool – Real Madrid live

Word het Liverpool of Real Madrid? Kijk hier woensdagavond om 21.00 uur via de gratis voetbal livestream Liverpool – Real Madrid in de Champions League.

Liverpool verloor vorige week met 3-1 in Madrid. De kans dat de winnaar van 2019 de halve finale van de Champions League zal gaan bereiken lijkt klein. Toch zijn er op Anfield Road in het verleden een hoop wonderen gebeurt. Komt er een woensdagavond een nieuw wonder bij?

De wedstrijd Liverpool – Real Madrid word live uitgezonden via SBS 6 en sportzender Ziggo Sport. Wil je de wedstrijd online gratis kijken via een stream check dan eens  livestream 1 of livestream 2.

Programma

Dinsdag
21.00: PSG – FC Bayern München .-. (3-2)
21.00: Chelsea – FC Porto .-. (2-0)

Woensdag
21.00: Borussia Dortmund – Manchester City .-. (1-2)
21.00: Liverpool – Real Madrid .-. (1-3)

Check nu hier het laatste sportnieuws van Sport in Nederland

Wil je het laatste voetbalnieuws lezen? Lees dan hier het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbalnieuws. Ben je ook geïnteresseerd in andere sporten? Dan kan je natuurlijk ook het laatste tennis, darts, formule 1 en wielrennen volgen via Sport in Nederland.

Maar er is nog meer. Check nu hier het laatste handbal, hockey, veldrijden en schaats nieuws. Wil je nog meer vinden? Kijk dan op de homepage van www.sportinnederland.com.

Author: admin