Live stream US Darts Masters 2022

Live stream US Darts Masters 2022

Watch live the US Darts Masters 2022

Watch live the US Darts Masters. Van vrijdag 3 tot en met zaterdag 4 juni kijk je hier via een gratis live stream naar de US Darts Masters van 2022. Open de stream en kijk nu alle wedstrijden gratis.

Loting US Darts Masters

Peter Wright v Danny Baggish
Fallon Sherrock v Leonard Gates
Michael Smith v Doug Boehm
Gary Anderson v Matt Campbell
Gerwyn Price v David Cameron
Jonny Clayton v Danny Lauby
Michael van Gerwen v Jules van Dongen
James Wade v Jeff Smith

De IS Darts Masters van 2022 worden gespeeld in New York. De partijen zullen worden gespeeld in het Hulu Theater. Michael van Gerwen is in New York de enige Nederlandse deelnemer die mee doet aan het toernooi. Bij de World Series gaan de darters rond de wereld en spelen daar tegen de lokale helden van dat land. Op dit moment is de Amerikaan Danny Bagisch misschien wel de meest bekende Amerikaanse darter.

US Darts Masters live stream

De US Darts Masters in New York zullen dit weekend ook live te zijn via een live stream. Dit weekend kan je de partijen kijken via Goldenarrowschannel, LIVE TV en mogelijk ook via Hesgoal. Actueel Sportnieuws heeft geen rechten om de partijen live uit te gaan zenden en daarom kan je via onze website ook alleen maar directe en rechtstreekse linkjes vinden naar de websites die het darts wel gratis uitzenden. We kunnen niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

 

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766