Live stream Rafael Nadal – Alexander Zverev

Live stream Rafael Nadal – Alexander Zverev

Watch live Roland Garros tennis

Watch live Roland Garros tennis. Kijk vrijdagmiddag hier vanaf 14.00 uur via de French Open live stream Rafael Nadal – Alexander Zverev.

Roland Garros is aanbeland in de halve finale. De Spanjaard Nadal die Roland Garros al dertien keer in zijn carrière wist te winnen speelt tegen de Duitser Alexander Zverev. Nadal is voor vanmiddag de grote favoriet voor de overwinning. Maar Zverev zal het Nadal niet cadeau gaan doen. Het belooft een hele spannende tennispartij te gaan worden.

Tennis live stream

De partij tussen Nadal en Zverev is vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur ook live te zien via een stream van LIVE TV en een gratis stream van Hesgoal. Ook via de televisie kan je live naar de wedstrijd kijken maar dan dien je wel te beschikken over een abonnement op Eurosport. Ook via de Eurosportplayer kan je zonder reclame live naar de wedstrijd kijken. Check nu de linkjes en kijk gratis Roland Garros.

More tennis streams

Kijk tennis nu ook live via: Sportshub, Freestreams of tennisstream.com. Omdat Actueel Sportnieuws helaas niet de mogelijkheden heeft om het tennis live uit te kunnen zenden vind je op onze website alleen maar linkjes naar websites die het wel live uitzenden. Hierdoor heb je de vrije keuze of je dan wel of niet via een stream naar Roland Garros wilt gaan kijken. Wij adviseren ten alle tijde om gewoon een abonnement af te sluiten bij een sportzender en het via daar te kijken.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766