Live stream Moldavië – Nederland

Live stream Moldavië – Nederland

Kijk nu hier Jong Oranje via een gratis live stream

Kijk hier gratis naar de wedstrijd van Jong Oranje. Vrijdagavond om 18.45 uur kan je namelijk via een live stream Moldavië – Nederland kijken.

Als het Jong Oranje van bondscoach Erwin van de Looi de resterende drie poulewedstrijden weet te winnen dan zal Nederland volgend jaar wederom gaan strijden om de Europese titel bij het EK voor spelers onder de 21 jaar. Om vanavond een goede stap in de richting te zetten zal er moeten gewonnen worden van Moldavië. Op papier een makkie, maar in het hedendaagse voetbal zijn er geen kleinere tegenstanders meer.

Moldavië – Nederland live stream

De wedstrijd tussen Moldavië en Nederland zal vrijdagavond in Nederland te zien zijn via ESPN. Als je een abonnement hebt op dit kanaal dan kan je de wedstrijd gewoon lekker via de televisie kijken. Als je geen abonnement hebt dan kan je twee dingen doen. Of je belt nu direct je provider en sluit een abonnement af of je gaat kijken of er ergens nog een werkende live stream beschikbaar is.

Mogelijk kan je via LIVE TV en Hesgoal vanavond online gratis naar de wedstrijd kijken. Omdat wij bij Actueel Sportnieuws zelf niks live uitzenden kunnen we niet garanderen dat die streams het eventueel ook zullen doen. Wij wensen je vanavond veel plezier toe met het volgen van deze wedstrijd. Om 21.00 uur kan je overigens ook via deze live stream kijken naar de Nations League wedstrijd België – Nederland.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766