Live stream Casper Ruud – Marin Cilic

Live stream Casper Ruud – Marin Cilic

Watch live Roland Garros tennis

Watch live Roland Garros tennis. Kijk vrijdagmiddag hier vanaf 17.30 uur via de French Open live stream Casper Ruud – Marin Cilic

Roland Garros is aanbeland in de halve finale. Vanmiddag krijgen we op het centercourt een interessant duel te zien tussen de Noor Casper Ruud en de Kroaat Marin Cilic. Na verwachting zal de krachtsverhouding tussen deze twee spelers klein zijn en dat beloofd dan ook weer een hoop tennis spektakel. Het zou maar zo eens kunnen zijn dat we een vijfsetter gaan krijgen. De winnaar speelt zondag om 15.00 uur de finale van de French Open in Parijs.

Tennis live stream

De partij tussen Ruud en Cilic is vrijdagmiddag vanaf 17.30 uur ook live te zien via een stream van LIVE TV en een gratis stream van Hesgoal. Ook via de televisie kan je live naar de wedstrijd kijken maar dan dien je wel te beschikken over een abonnement op Eurosport. Ook via de Eurosportplayer kan je zonder reclame live naar de wedstrijd kijken. Check nu de linkjes en kijk gratis Roland Garros.

More tennis streams

Kijk tennis nu ook live via: Sportshub, Freestreams of tennisstream.com. Omdat Actueel Sportnieuws helaas niet de mogelijkheden heeft om het tennis live uit te kunnen zenden vind je op onze website alleen maar linkjes naar websites die het wel live uitzenden. Hierdoor heb je de vrije keuze of je dan wel of niet via een stream naar Roland Garros wilt gaan kijken. Wij adviseren ten alle tijde om gewoon een abonnement af te sluiten bij een sportzender en het via daar te kijken.

Meer sportnieuws: Check de website van Sport in Nederland en vind het laatste Voetbal, Darts, Tennis, Wielrennen, Formule 1, Schaatsen en Veldrijden nieuws.

Sportredactie

- 465D2CD798DBA9CC2DD690FA308AD766